ZANGLESSEN

YVONNE HONINGS


In de eerste introductieles en kennismaking, krijg je van mij een reader mee met theorie en opdrachten waar je eventueel thuis verder mee aan de slag kunt gaan. In de loop der jaren heb ik mijn eigen unieke methode ontwikkeld, maar ik durf daar nog steeds van af te wijken als dit in de praktijk nodig blijkt te zijn om bepaalde doelen te halen.

Ik blijf ook altijd open voor nieuwe dingen. CVT is ook een van de methodes die ik gebruik. Het “stembevrijdingsprincipe” van Jan Kortie sluit erg aan bij mijn overtuiging. “ Zing als jezelf en dan komt de rest vanzelf! “ Meestal zingen we de eerste twee lessen nog niet. Ik vind het namelijk van erg groot belang dat je je eerst een beetje bij me op je gemak voelt en na een aantal oefeningen samen, lukt dit meestal goed.

In de derde les mag je zelf een makkelijk liedje kiezen waarbij we de geleerde technieken gaan toepassen. Op dat moment merk je dat het geleerde binnen een gekozen liedje toepassen een nieuwe uitdaging is.

Ook het zoeken naar het juiste repertoire kan wel eens wat moeite kosten. Maar uiteindelijk vinden we samen wat bij jou past en leer je steeds beter je eigen stem kennen en ontwikkelen. Hoofd- en hartzaken gaan hier onvoorwaardelijk samen. Zingen is veel meer dan techniek alleen.

Duur

Een zangles duurt 50 minuten

Werktijden

Dinsdag van 10.00 tot 21.00 uur
Donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 18.00 tot 21.00 uur
Vrijdag van 9.30 tot 14.00 uur.

Aanmelding

Bij het tabblad "Contact" vind je een linkje naar mijn mail.

Cadeaubon

Het is ook mogelijk om iemand een cadeaubon te geven voor een echte les. Vul dan ook het contactformulier in en stel eventuele vragen. Gegevens die ik dan nodig heb zijn de naam van de gelukkige persoon die de cadeaubon krijgt en de reden van de gift. Je kunt ook nog eventuele andere leuke opmerkingen doorgeven.